Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  مواد تشكيل دهنده ي قهوه و خواص آن مواد تشكيل دهنده ي قهوه و خواص آن

ترفندهای آموزشی

مواد تشكيل دهنده ي قهوه و خواص آن

حقايق تغذيه اي: چه مقدار كافئين در قهوه وجود دارد و چه مقدار در فنجان شما وجود دارد؟

با توجه به تنوع زياد قهوه، انواع مختلف آن داراي مشخصات غذايي متفاوتي هستند. تا آنجا كه قهوه معمولي و ساده است، در اينجا چيزي است كه مي توانيد از 1 فنجان (8 اونس مايع) انتظار داشته باشيد. روغن كنجد براي تقويت مو

كالري: 2

كربوهيدرات: 0 گرم (گرم)

چربي: 0 گرم

پروتئين: 0.3 گرم يا 1 درصد مقدار توصيه شده روزانه (DV)

ريبوفلاوين: 0.2 ميلي گرم (ميلي گرم) يا 15 درصد DV

نياسين: 0.5 ميلي گرم يا 3 درصد DV

فولات: 4.7 ميكروگرم (mcg) يا 1 درصد DV

كلسيم: 4.7 ميلي گرم يا 0 درصد DV

منيزيم: 7.1 ميلي گرم يا 2 درصد DV

پتاسيم: 116 ميلي گرم يا 2 درصد DV

منگنز: 0.1 ميلي گرم يا 4 درصد DV

كافئين: 94.8 ميلي گرم

آب: 236 گرم

فوايد احتمالي نوشيدن قهوه براي سلامتي چيست؟

قهوه چيزي فراتر از يك نوشيدني با طعم عالي است. طبق دستورالعمل هاي MyPlate وزارت كشاورزي ايالات متحده، چندين فوايد سلامتي نيز دارد، از جمله موارد زير:

تقويت كننده انرژي

از آنجايي كه يك فنجان قهوه معمولي حاوي حدود 95 ميلي گرم كافئين است، مي تواند به شما كمك كند كمتر احساس خستگي كنيد و سطح انرژي خود را افزايش دهيد. يك مطالعه نشان داد كه ممكن است مزاياي شناختي، بهبود حافظه و خلق و خوي نيز داشته باشد.

كالري سوزي را افزايش مي دهد

اگر مي خواهيد چند پوند وزن كم كنيد، قهوه ممكن است سوخت و ساز بدن شما را تقويت كند. در يك مطالعه، 100 ميلي گرم كافئين ميزان متابوليسم در حالت استراحت داوطلبان را 3 تا 4 درصد افزايش مي دهد. مطالعه ديگري اين يافته ها را تاييد كرد و نشان داد كه ميزان متابوليسم تقريبا بلافاصله پس از مصرف قهوه افزايش مي يابد و تا سه ساعت بالا باقي مي ماند.درمان طبيعي تنگي كانال نخاع


برچسب:
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: <~PostRate~>
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1401/9/26 ساعت: ۱۰ توسط:learn-1 :